top of page
Kontormiljø med kollegaer der arbejder for Lokal Reklame Spot

HEJ OG VELKOMMEN TIL LRS - LOKAL REKLAME SPOT!

Vi er glade for, at du har fundet vej til vores farverige og kreative verden, hvor vi sætter spot på de bedste lokale reklamer. Vi tror på, at humor og en løssluppen tilgang kan skabe de mest effektive og iøjnefaldende kampagner. Så tag plads, slap af og lad os vise dig styrken ved lokal reklame!

OM OS

LRS - Lokal Reklame Spot er en passioneret virksomhed, der har dedikeret sig til at skabe effektfuld branding til overkommelige priser, samtidig med vi bringer et frisk pust til reklamebranchen og inspirerer både små og store virksomheder til at tænke uden for boksen og turde tage chancer.
 

Vi tror på, at den bedste reklame kommer fra hjertet og formår at vække både nysgerrighed og smil hos dem, der ser den. Derfor er vores tilgang til reklame både åben og lidt løssluppen, men samtidig professionel og fokuseret på at opnå resultater.
 

Lokal Reklame Spot fremhæver brands via unikke lokale reklamer på LED skærme. Vi samarbejder med virksomheder om skræddersyede kampagner, og skaber effektiv eksponering med kreativitet og humor.

Så lad os sammen udforske mulighederne og skabe noget unikt og fantastisk, der vil sætte din virksomhed på landkortet i dit lokalområde. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig og se din virksomhed blomstre gennem kreativitet og humor.
 

Velkommen til LRS - Lokal Reklame Spot, hvor vi sætter dit brand i rampelyset!

TILBAGE TIL DEN SIMPLE REKLAME

Gennem historien har vi lært og taget det gode med ind i en digital verden

Billede af Museums Victoria

SÅDAN STARTEDE DET

Sort-hvid reklamer i en verden af farver

Gammeldags sort-hvid reklamer er et nostalgisk tilbageblik på en tid, hvor reklamebranchen var anderledes end i dag. Med minimal teknologi og enkle visuelle elementer var det op til tekst og enkel grafik at overbevise publikum om at købe et produkt eller en tjeneste. Disse reklamer var ofte præget af humor eller ironi og kunne være både charmerende og mindeværdige. Selvom teknologien i dag har muliggjort mere sofistikerede reklamer, vil nogle altid holde af de klassiske sort-hvide reklamer for deres enkelhed og tidløshed.

DER KOM FARVE PÅ 

Inden digitale reklamer

Før digitale reklamer var malerier på store reklameskilte langs vejene en almindelig måde at fange bilisternes opmærksomhed. Disse skilte blev ofte malet med livlige farver og tydelige budskaber for at tiltrække opmærksomhed på lang afstand. De blev ofte placeret på bjergsider, som det kendte HOLLYWOOD skilt, eller på bygninger, så de var synlige for bilister på vejen. Maleriske reklameskilte var en populær form for udendørs reklamering i flere årtier, og nogle steder kan man stadig se dem i dag, selvom digitale skilte og billboards er blevet mere almindelige.

Billede af Brianna Tucker
images-1.jpg

NY LED SKÆRM ER KNIVSKARP

Resultater du vil elske 

En digital LED-skærm giver mulighed for at levere dit budskab på en knivskarp og tydelig måde, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Med høj opløsning og lysstyrke kan selv det mest komplekse design eller det korteste budskab præsenteres på en imponerende måde. Det er også smart, fordi du kan justere og opdatere indholdet på skærmen på få sekunder, så du kan tilpasse dit budskab til enhver tid på dagen eller enhver begivenhed. Med en digital LED-skærm kan du virkelig gøre en stærk indvirkning på dit publikum og skille dig ud fra konkurrenterne. Se eksempler og format her!

VALUE PROPOSITION:

LRS - Lokal Reklame Spot

Sæt dit brand i rampelyset

med unikke og sjove lokale reklamer.

MISSION

Vores mission er at inspirere og skabe uforglemmelige reklamer, der får folk til at tale om din virksomhed.

VISION

Vi vil sætte dit lokalområde på landkortet ved at bringe nyt liv til reklamebranchen gennem kreativitet.

bottom of page